За мен (Павлин Пенев)

Аз (Павлин Пенев) съм видеооператор и монтажист на свободна практика със страст към постоянното усъвършенстване. Имам професионален опит повече от 20 години.
В началото започнах като видео монтажист в телевизия МСат – Варна. През годините съм участвал в изработката на многобройни телевизионни пост продукции и живи предавания. Снимал съм репортажи от град Варна за бТВ, Нова, „Господари на ефира“, „Денис и приятели“ и „Търси се…“
През 2009 година създадох собствено студио за видеозаснемане. Основно се занимавам със заснемане на сватбени тържества, но телевизията си остава първата ми голяма страст. Винаги с радост приемам всеки нов и различен проект.
Моето местоположение е в град Варна, но работя на територията на цяла България. Също така съм работил и като видеооператор на пасажерски кораб, където съм изградил добро сътрудничество с колеги от Румъния. Снимал съм в 57 страни на 6 континента, включително Антарктика.
Говоря четири езика – български, руски, английски и испански. Ето защо съм имал и възможността да работя с много различни по националност хора. Снимал съм сватбени тържества на българи, руснаци, германци, турци, белгийци, австрийци, англичани, американци… което ми е позволило да изградя голям опит и в същото време ми е доставяло огромно удоволствие.
Работя в екип с доказали се в практиката фотографи.

павлин пенев